Prin campaniile de conștientizare încercăm să schimbăm opinii și comportamente. Prin acestea se încearcă atragerea atenției asupra problemelor cu care se confruntă persoanele cu distonie. Ele au caracter social, cu ajutorul lor reușind să înlăturăm etichetele.

Trebuie nu doar să subliniem importanta sau gravitatea problemei, ci să obtinem o reactie din partea publicului si un rezultat favorabil.

Campanii

Distonia în prim plan

Puteti urmari clipul aici:

 

Urmãriți mai jos clipul motivational,impotriva izolarii si antidiscriminare LUPTA PENTRU TINE realizat pentru a veni in sprijinul celor care lupta cu distonia. La initiativa Childrens Joy impreuna cu Mill Hill BJJ si Iguana Fight Team Timisoara .

In martie anul 2017 am inceput campania de popularizare si constientizare a diagnosticului distoniei neuromusculare „Distonia ne diferentiaza”.

Puteti urmari clipul aici:

Eliminarea etichetelor si prejudecatilor consideram ca este nu numai un instrument pentru mediere, ci si un instrument foarte util in relatiile noastre personale si bineinteles sprijina persoana afectata de acestea spre o noua integrare sociala si o buna acceptare de sine.

De asemenea participăm la campaniile la inițiativa Dystonia Europe și EFNA.