Profil de voluntar

Cristina Rujoiu

Cristina are distonie generalizata si a fost operata cu DBS(stimulare cerebrala profunda). Este in primul an la Facultatea de Asistenta Sociala si este voluntar pe partea de comunicare din anul 2019.

Doreste sa se implice in activitatile asociatiei noastre din dorinta de a veni in sprijinul celor care trec prin situatii similiare cu ale ei.

De asemenea daca doriti sa aderati asociatiei noastre o puteti contacta la adresa rujoiu.cristina20@yahoo.com

Ionut Cosmin Bucataru

Este voluntar in asociatia noastra din anul 2016, cand impreuna cu fratele lui Catalin Bucataru, au decis sa ne sprijine la renovarea locului unde asociatia noastra isi desfasoara activitatea. Au muncit timp de 2 saptamani la renovarea sediului, nefiind recompensati financiar, valoarea manoperei fiind intre 6000 si 10000 ron. De asemenea Ionut este prezent la majoritatea evenimentelor pe care le organizam implicandu-se si in campaniile de popularizare pentru distoniile neuromusculare, fiind un adevarat sprijin pentru asociatia noastra.
Ionut sufera de distonie generalizata cu stimulare cerebrala profunda. In ciuda acestor imprejurari nefericite, Ionut si-a intemeiat o familie minunata, fiind proaspatul tatic al Dariei-Gabriela, o minunatie de fetita, perfect sanatoasa si un invingator in viata de zi cu zi.

Ciprian Mirci

Ciprian Mirci este voluntarul care se ocupă de traducerile materialelor din limba engleză pe care le primim din SUA si Europa destinate informării persoanelor cu distonie neuromusculară cu ultimele noutăți.
Ciprian consideră că a facut foarte bine să poată ajuta Cildrens Joy pentru ca noi să putem ajuta pe ceilalți la rândul nostru împreună punând bariera egoismului si înlăturând marginalizarea persoanelor neajutorate.
Îi multumim pentru aportul pe care îl aduce, acesta fiind de un mare folos in activitatea noastră.

Sabina Gall

Pe Sabina Gall in anul 2004 corpul nu a vrut sa o mai asculte si nu s-a mai putut deplasa. Toate tratamenele pe care le-a incercat n-au dat rezultate, iar in 2007 a recurs la stimularea profunda bilaterala in urma careia calitatea vietii i s-a imbunatatit.
In 2011 aceasta s-a hotarat sa faca cunoscut diagnosticul de distonie neuromusculara, iar telul ei era ca distonia sa fie inclusa intr-un program de sanatate pentru ca sa aiba si alti pacienti acces la tratament.
De accea impreuna cu mama ei, Adriana Gall au infiintat Asociatia Childrens JoY pentru pacientii cu distonie care sa fie o punte intre medici, autoritati si pacienti, luptand si avand rezultate care au schimbat vietile celor din jurul ei in mai bine.

Citeste mai mult