Șasa Marcov

Voluntar Campanii de popularizare prin intermediul sporturilor de contact
In spatele unui palmares sportiv impecabil se afla multa munca ,disciplina,perseverenta,dedicare,credinta ca munca pe care o depui nu va fi in zadar .Pentru a ajunge la glorie e nevoie de sacrificiu si de ambitie,implicare.
Șasa este un exemplu nu numai ca sportiv cat si ca om.O persoana altruista care isi dedica din timpul si energia lui si unei cauze sociale nobile,partcipand la campania de popularizare Fight for dystonia, campanie care a avut un succes deosebit dar si la strangeri de fonduri pentru asociatia noastra.
Multumim pentru sprijin si ne bucuram sa te avem in echipa noastra de voluntari.
Sasa Marcov este legitimat la Clubul Sportiv Iguana Fight Team si palmaresul lui il puteti vedea aici.
Sporturi Practicate- Taekwondo ,kickboxing, brazilian jiu-jitsu, MMA
Record – centură neagră 3 dan taekwondo
Campion de grappling ADCC, cu două medalii de aur cucerite în anii trecuţi,
Campion european în Croaţia, câştigător al Slovenia Pitbul Vest Coast
Totodată, el are opt KO-uri pe reguli de MMA
Fost component al lotului naţional de MMA calificat la mondialul din Las Vegas.
Deținător centura Europeană Kombat Liga kickboxing,

Cristina Rujoiu

Cristina are distonie generalizata si a fost operata cu DBS(stimulare cerebrala profunda). Este in primul an la Facultatea de Asistenta Sociala si este voluntar pe partea de comunicare din anul 2019.

Doreste sa se implice in activitatile asociatiei noastre din dorinta de a veni in sprijinul celor care trec prin situatii similiare cu ale ei.

De asemenea daca doriti sa aderati asociatiei noastre o puteti contacta la adresa rujoiu.cristina20@yahoo.com

Ionut Cosmin Bucataru

Este voluntar in asociatia noastra din anul 2016, cand impreuna cu fratele lui Catalin Bucataru, au decis sa ne sprijine la renovarea locului unde asociatia noastra isi desfasoara activitatea. Au muncit timp de 2 saptamani la renovarea sediului, nefiind recompensati financiar, valoarea manoperei fiind intre 6000 si 10000 ron. De asemenea Ionut este prezent la majoritatea evenimentelor pe care le organizam implicandu-se si in campaniile de popularizare pentru distoniile neuromusculare, fiind un adevarat sprijin pentru asociatia noastra.
Ionut sufera de distonie generalizata cu stimulare cerebrala profunda. In ciuda acestor imprejurari nefericite, Ionut si-a intemeiat o familie minunata, fiind proaspatul tatic al Dariei-Gabriela, o minunatie de fetita, perfect sanatoasa si un invingator in viata de zi cu zi.

Ciprian Mirci

Ciprian Mirci este voluntarul care se ocupă de traducerile materialelor din limba engleză pe care le primim din SUA si Europa destinate informării persoanelor cu distonie neuromusculară cu ultimele noutăți.
Ciprian consideră că a facut foarte bine să poată ajuta Cildrens Joy pentru ca noi să putem ajuta pe ceilalți la rândul nostru împreună punând bariera egoismului si înlăturând marginalizarea persoanelor neajutorate.
Îi multumim pentru aportul pe care îl aduce, acesta fiind de un mare folos in activitatea noastră.

Sabina Gall

Pe Sabina Gall in anul 2004 corpul nu a vrut sa o mai asculte si nu s-a mai putut deplasa. Toate tratamenele pe care le-a incercat n-au dat rezultate, iar in 2007 a recurs la stimularea profunda bilaterala in urma careia calitatea vietii i s-a imbunatatit.
In 2011 aceasta s-a hotarat sa faca cunoscut diagnosticul de distonie neuromusculara, iar telul ei era ca distonia sa fie inclusa intr-un program de sanatate pentru ca sa aiba si alti pacienti acces la tratament.
De accea impreuna cu mama ei, Adriana Gall au infiintat Asociatia Childrens JoY pentru pacientii cu distonie care sa fie o punte intre medici, autoritati si pacienti, luptand si avand rezultate care au schimbat vietile celor din jurul ei in mai bine.

Citeste mai mult

Dudu Marilena

Dudu Marilena este o persoană inspirațională, care a fost diagnosticată cu scleroză multiplă în luna mai a anului 2002. Cu toate provocările pe care le implică această afecțiune, ea a găsit puterea și motivația de a se implica activ în comunitatea sa. Își dedică timpul și energia în calitate de voluntar în cadrul Asociației “Childrens Joy”, unde desfășoară diverse activități de prelucrare și operare a datelor pe calculator. Mai mult decât atât, Dudu Marilena este un liant vital între persoanele afectate de scleroză multiplă și această asociație.
Implicarea sa nu se rezumă doar la sarcinile administrative sau tehnice. Pentru Dudu Marilena, acest angajament este o modalitate de a socializa și de a ieși din starea de izolare pe care boala o poate aduce. În loc să se retragă într-o lume a singurătății și a neputinței, ea alege să fie activă și să își ofere sprijinul celor care trec prin aceeași luptă. Prin intermediul activităților în care se implică, Dudu se simte mobilizată și își găsește satisfacția în ajutorarea celor care se străduiesc să gestioneze scleroza multiplă.
Astfel, Dudu Marliena devine o prezență indispensabilă în comunitatea sa, un exemplu de curaj, reziliență și compasiune pentru toți cei care o cunosc. Prin implicarea sa activă și sprijinul necondiționat pe care îl oferă, ea demonstrează că chiar și în fața unei afecțiuni debilitante, putem găsi puterea de a face o diferență pozitivă în viețile celor din jur.

Cristian Lumperdean

Voluntar operare, prelucrare date

Un tanar cu initiativa, de 24 de ani, dornic de implicare ai de a ajuta pe cei din jur.
Farmacist, rezident la Industrie Farmaceutică și Cosmetică, sociabil, empatic, dornic de autoperfecționare, atent la detalii.
,,Îmi place să călătoresc, să cunosc locuri și oameni noi, să ascult muzică și să fac sport. Iubesc șahul și în timpul liber joc cât de mult pot,, ne spune Cristian.

Pentru a va inregistra ca membri simpatizanti puteti lua legatura cu Cristian!

Contact:cristi_lumperdean@yahoo.com

Suntem fericiti sa te avem in echipa noastra!