Atelierul Children’s Joy a fost creat pentru a sprijini activitatile asociatiei si este destinat copiilor cu varste cuprinse intre 5 si 12 ani.

Acesta se bazeaza pe actiuni de voluntariat.

Coordonatorul cursului (artist plastic) desfasoara actiunea ca voluntar, dar fondurile stranse in urma atelierului sunt directionate catre asociatia persoanelor cu distonie si se desfasoara la sediul acesteia. La aceste ateliere pot participa toti copiii doritori de a se exprima artistic cu scopul de a-si dezvolta latura creativa si abilitatile practice.

Mijloace si tehnici utilizate in cadrul atelierelor:

  • Desen (liber sau tematic);
  • Pictura pe diverse materiale si obiecte, arta decorativa;
  • Confectionare de obiecte, tehnici de exersare a abilitatilor manuale.

Copiii isi pot pastra obiectele realizate la atelier.

In acest cadru, copiii au posibilitatea sa isi experimenteze propriile trairi, sa relationeze liber cu ceilalti, sa comunice si sa isi exprime, prin mijloace artistice, emotiile, sentimentele, creativitatea, imaginatia, sa se exprime pe sine asa cum simt.

Aici se imbinã spațiul virtual cu creațiile artistice si suntem bucurosi sa fim o legatura intre cele doua .Vã invit sã exploraţi site-ul aici si sã achizitionaţi piesa preferatã!

Puteți achizitiona produse realizate de persoane cu distonie de pe grupul “Un obiect o faptă bună“, apăsând aici

Ateliere de creatie – galerie foto

Aceasta este o activitate de sustinere a Asociatiei Children’s Joy – a pacientilor cu distonie neuromusculara. Daca locuiti in Timisoara si  aveti un copil talentat la desen, ii place pictura si arta decorativa si doriti sa sprijiniti asociatia noastra, nu ezitati sa ne contactati!